Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/common.inc).

Wie zijn wij

Mijnreclamelease.nl is een initiatief van een groep enthousiaste en creatieve reclamemakers. De kracht ligt in het feit dat alle diciplines aanwezig zijn. Of het nu gaat om een goed concept of de creatie en de realisatie, het is bij ons in goede handen. 2 dimensionaal, 3 dimensionaal, digitaal, offline, online, druwkerk, rtv... Alle vormen van communicatie is bij ons in vertrouwde handen. Altijd fris, vernieuwend en passend bij uw bedrijf of doelgroep. Communicatie op het hoogste niveau. En dat geleased zodat u uw handen vrij heeft voor uw corebusiness.

Waarom reclame aanbieden in maandelijkse leasetermijnen?
Sinds het uitbreken van de economische crisis is het voor veel bedrijven lastig om over voldoende liquide middelen te beschikken. Banken staan niet meer in de rij om bepaalde zaken te financieren. Het kan dus handig zijn om uw communicatiezaken ook te leasen. En natuurlijk kost geld lenen geld. Echter, je zou maar eens een goed idee hebben en je kunt het niet in de markt zetten. Géén geld voor de broodnodige website, brochure, (product)foto's of autobelettering. Dan kan mijnreclamelease.nl dé oplossing zijn. Betalen in handige maandelijkse termijnen.

Klik hier voor hoe het werkt